Scutum logo

O nas

Podjetje Scutum d.o.o. je podjetje za zavarovalno zastopanje. Smo neodvisna agencija, ki jo vodi poslanstvo, da za strankine potrebe in želje najdemo najugodnejše zavarovanje ob predpostavki primernega kritja tveganja, ki ga posameznik potrebuje. Tim v podjetju odlikuje več kot 10 let izkušenj na področju sklepanja in trženja zavarovanj ter zastopanja zavarovalnic in seveda vse potrebne, z zakonom predpisane licence za opravljanje te dejavnosti.

V podjetju Scutum d.o.o. verjamemo, da Slovenski zavarovalni trg, ki ima potrebe po zavarovanjih, zasluži profesionalen, etičen in pošten poslovni model zavarovalnega zastopnika, ki mora v prvi vrsti delovati tako, kot bi sklepal zavarovanje zase.

Vizija
Podjetje SCUTUM d.o.o. vidimo kot dolgoročno uspešno podjetje na slovenskem trgu, ki bo ponujalo kvalitetne, transparente produkte ter proaktivno naravnanost k strankam. Vsekakor vidimo tudi priložnost spodbujanja podjetništva med mladimi in možnosti poslovnega sodelovanja s posamezniki. Naša vizija je, da bi povezovali najboljše produktne partnerje z zagotavljanjem popolnega pokritja posameznikov želja in potreb po konkurenčnih cenah.

Poslanstvo
Rešujemo potrebe vseh pravnih in fizičnih oseb po individualni obravnavi premoženjskih in osebnih zavarovanj. Zaradi sodelovanja z več zavarovalnicami za posameznike vedno najdemo najboljše kritje, ki ga potrebuje za najboljšo ceno s čimer posameznik prihrani, a hkrati poskrbi za ustrezno zavarovanje.

Temeljne vrednote
Naše temeljne vrednote se nanašajo na poštenost, verodostojnost, strokovnost, visok nivo storitev ter dolgoročno naravnanost k strankam.